Снимка БулфотоСлед като Ангела Меркел призова Владимир Путин да изтегли руските войски

...
Снимка БулфотоСлед като Ангела Меркел призова Владимир Путин да изтегли руските войски
Коментари Харесай

Путин отговори на Меркел: Преместването на наши военни части на руска територия е вътрешно дело

Снимка Булфото

След като Ангела Меркел призова Владимир Путин да изтегли руските войски от границата с Украйна, отговорът на съветския президент не закъсня. Путин изясни в телефонен диалог с Меркел, че Руската федерация е свободна по свое убеждение да реалокира елементи от въоръжените сили през своята територия. Това заяви прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков, разяснявайки апела на Меркел в диалог с съветския водач да не се усилва наличието на войски покрай границата с Украйна.

" Президентът даде нужните уточнения, сподели Песков. - Първо - че ние сме безусловно свободни да придвижваме нашите въоръжени сили и всевъзможни елементи през територията на Руската федерация по наша преценка. И второ - че, несъмнено, сега Украйна евентуално се трансформира в доста неустойчив район и всяка страна, която до границите си има неустойчив, рисков, взривоопасен район, подхваща ограничения за гарантиране на личната си сигурност. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР